Reacties

Na de Sound Experience met Klankschalen in de Heremiet in oktober 2017

Sound Experience met klankschalenIk wil graag een bijzondere ervaring met jullie delen...
Ik ben gisteravond naar een Sound Experience met Klankschalen avond geweest, met zang en heel veel diverse instrumenten.

Ik had al wat ervaring met meditaties en klankschalen, maar deze avond was fantastisch. Het enige wat we hoefde te doen gister avond was heerlijk liggen en ‘op reis’ gaan. Al mijn chakra’s gingen vol open staan en heel mijn lijf tintelde enorm,van top tot teen. En bij de zonnevlecht en hart chakra knalde het helemaal open. Ik voelde dat er een grote straal energie vanuit het universum recht in mijn hart straalde en weer terug het universum in en dat ging zo wel even door... bijna niet onder woorden te brengen wat ik voelde ...

Zo voelde ik ook dat ik met iedere vinger via een grote energie straal verbonden was met het universum. Ik tintelde en gloeide van tot teen en het stroomde zo mooi. Ik voelde de energie bolletjes boven mijn handpalmen zweven en ik had een dikke vette glimlach op mijn gezicht. Wauw dit voelde zo als thuis komen! Mijn licht wilde er met alle geweld uitknallen!!

Bij het keel chakra kwamen tranen en ik wist dat er al een hoop geheeld werd terwijl ik daar lag maar nu was het mijn innerlijke kind wat weer een stukje meer geheeld werd, want ja ik laat haar weer spreken ... Mijn partner en onze dochter kwamen nog voorbij in hun energievorm en toen ik ze hand in hand weg zag lopen kwamen er daarna ontzettend veel zielen die naar het licht gebracht mochten worden... door mij werd duidelijk ... Het waren er zoooveel en ze liepen allemaal achter elkaar als transparante wezens van goud-geel licht om me heen en zo naar het witte licht... Ook hierin heb ik al 2 eerdere ervaringen gehad, maar dat was steeds 1 ziel die ik mocht begeleiden, nu was het een hele groep...

Wat een reis... bijna niet te bevatten ..nog aan het nagenieten #dankbaar# mijn ziel groeit en groeit...

* * * 

Na de Sound Experience met Klankschalen in de Verbindende factor in september 2017

Het was een hele bijzondere avond. Heerlijke combinatie van klanken. Vooral de drum- en hangdrumklanken kwamen binnen. Oerklanken. Fantastisch!! Voor herhaling vatbaar!!
Bedankt voor jullie inspiratie!! ♥
Christy

Het was weer een hele fijne avond. Dank jullie wel ♥
Marlies

* * *

Na de Sound Experience met Klankschalen in de Verbindende factor in augustus 2017

Sound Experience met klankschalen @De Verbindende FactorAfgelopen vrijdag waren Richard voor het eerst bij De Verbindende Factor voor een Sound Experience. Heel wat jaren geleden had ik het al eens bij Richard mogen ervaren en nu opnieuw. Wat een bijzondere klankreis was het opnieuw. Eerst voelen hoe je klanken en trillingen letterlijk je chakra's in beweging zetten, openen en vervolgens verder en dieper mee op reis genomen worden. Alsof ik vloog door verschillende tijdperken, verschillende landschappen, verschillende werelden. Vooral het drummen met daarbij de zang raakte me, een diep gevoel van thuiskomen, dit ken ik, ook alsof ik weer even terug was in de wereld van afgelopen week.

En zo fijn om nu te zien dat ze 8 september gewoon nog een Sound Experience gaan geven in Nuenen. Aanrader om bij te zijn!

Vera

* * *

Na een klanktafelsessie in augustus 2017

Ik wil je nog even vertellen dat het een fijne klankervaring was. Ik had al een tijdje last met mijn stem, heesheid, keelontsteking. Redds op de galerij kon ik de neiging om te gaan zingen niet onderdrukken en dat ging door in de auto. Gewoon klanken zonder betekenis en spontane melodie inprovisatie. De keelpijn is nu zo goed als weg en de stem is ook weer een pak helderder. Wonderlijk toch?

Vriendelijke groet en nogmaals bedankt,
Klaas

* * *

Na een Angelic Sound Experience in juni 2017

Angelic Sound ExperienceDe combinatie van Sound Experience en Angelic Reiki is een schot in de roos. Na een warm bad van ont-spanning kregen we inzichten mee van Nicole. Dit als een geschreven boodschap. Wat heel bijzonder is, was het feit dat alle deelnemers een ‘klik’ hadden met elkaar. We werden opgenomen in een energie die ‘verheffend en delend’ is. Al met al een ervaring die ik graag wil her-halen.

Veel liefs en graag tot ziens,
Johan

Mijn ervaring met de Angelic Sound Experience.
Ik gaf mezelf een cadeautje en ging naar de Angelic Sound Experience, gegeven door Richard Hereijgers en Nicole Geertjens.
Relaxen op heerlijke matrassen en jezelf laten mee voeren door de klanken van de Sound Experience, dit viel in het begin niet mee voor mij omdat ik gewend was om samen met Richard een Sound Experience met Klankschalen te geven.
Uiteindelijk ontvangen en mijzelf ruimte geven om te relaxen, alles laten zijn, ontvangen heerlijk. Het bijzondere was dan ook dat de eerste woorden van de boodschap van mijn ziel waren, cadeautje en ruimte. De boodschap werd gebracht met veel zachtheid en liefde.
Alles wat er op papier geschreven stond was een en al bevestiging, een weten.
En nu ongeveer een half jaar later zie ik dat er vanuit die zachtheid stapje na stapje veranderingen hebben plaatsgevonden.
Dankbaar ben ik nog steeds voor de boodschap van toen. 

Liefs Nicole Rutten

* * *

Na een Sound Healing Massage in april 2017

Het is echt een aanrader! Ik ben zo blij dat ik gegaan ben, ook al had ik het al twee keer uitgesteld... In de drukte van de weken ontstond er door Richards massage een soort van oase van rust in mezelf. Chakra's voelden lekker opgeschud en alles kon weer rustig stromen. Heerlijk!!!

Marjolein

* * *

Na een Sound Healing Massage in december 2016massage

Klanken, geluiden, trillingen, kleuren, geuren en zachte aanrakingen van Richard afgestemd op mijn chakra's laten me eerst voelen waar de onbalans zit in mij om vervolgens me liefdevol de weg te wijzen naar een betere doorstroming. Dit ga ik zeker nog een keer doen! Een absolute aanrader voor de massageliefhebbers van Lets.

Karin

* * *

Na een Sound Healing Massage in maart 2016

Vanmiddag heerlijk tot rust gekomen tijdens een intuïtieve massage in combinatie met de sound experience.
Bedankt Richard Hereijgers! 

Karolien

* * * 

Na een Arcturian Healing met Sound Experience in Zuiderlicht op 16 februari 2016

Een bijzondere ervaring tijdens de geluidenreis langs de chakra's.
Ik voel me ontspannen tijdens de introductie van Richard. In eerste instantie nog in mijn hoofd maar probeer dat te laten voor wat het is en mee te gaan op de geluiden en deze te ervaren in contact met de chakra's.
Van de basischakra naar de 2de chakra komt er de kleur blauw en het gevoel van water in me omhoog. Ik ervaar meerdere energieën in de ruimte zonder dat ik deze kan definiëren maar mijn gevoel is het goed bij dus ervaar vertrouwen. Ik voel me steeds meer gedragen. Ik voel me boven mezelf uitstijgen. Ik geef me over aan het gevoel gedragen te worden en dat is heerlijk ontspannen.
 
universumNaarmate de chakra's, en daarmee ook de geluiden, hoger gaan, beleef ik mezelf in de ruimte. Ik zweef in het universum. Licht, zonder zwaartekracht. Ik beweeg met mijn lichaam, al ben ik niet echt mijn lichaam. Eerder licht. Geen definitie. 
 
We zijn bij het hoogste chakra, het 8ste chakra, boven je hoofd. Dan komen er belevingen van mijn jeugd omhoog. Naar mijn zijn in mijn gezin. Daar hoor ik, ik maak het compleet.
 
De geluiden, en daarmee de chakra's gaan weer naar beneden en ik voel me weer meer aarden. Dit is waar ik nu hoor te zijn. Ik ervaar mijn persoonlijke boodschap. Hoe fijn dat zweven ook mag zijn, hier is nu mijn plaats. Het voelt alsof ik in mijn lichaam wordt geduwd, zonder dwang maar wel met een druk. Ik wordt me steeds meer en meer bewust van mijn lichaam en voel me diep gegrond. Iets in mij zegt me dat dit de manier is. Vanuit hier kan ik mijn taak op aarde vervullen. 
Wanneer we afsluiten voel ik me bijzonder ontspannen en aanwezig. 
Ik ben erg blij dat ik deze ervaring heb mogen meemaken. 
 
Hanneke

* * *

Na een huiskamersessie op 26 januari 2016 

Gisteren zijn we binnen ons groepje heerlijk in de watten gelegd! Wat zorgen de klanken van Sound Experience voor heerlijke reizen. Richard heel erg bedankt voor jouw pure liefdevolle avond!
Echt genoten ♥

Sally Dormans

* * *

 

Na een klanktafelsessie in Buurtkantoor Doornakkers 'Momentje voor Jezelf' in december 2015

Zojuist een klanksessie gehad bij Richard. Heel fijn, had de ontspanning heel nodig, bedankt!

* * *  

Review Sound Experience met Maaike Kruijsen op Cello in oktober 2015

En daar lag ik dan, op een matras, luisterend naar de muziek van de Sound Experience. Op zichzelf is deze muziek van Richard voor mij al diepdoordringend. Maar deze avond was speciaal. Maaike was er met haar cello. De muziek van de Sound Experience vulde ze intuïtief aan met haar eigen muziek. Wauw…… wat een ervaring. Het was alsof ik werd opgetild door de klanken van de cello. Alsof ik op reis ging in mezelf om daar voluit te voelen wat mijn echte verlangens en passies zijn. En waar ik me nog inhoudt om ze te gaan leven uit angst wat anderen dan over me zeggen. Die angst houdt geen stand bij de cello muziek van Maaike. Dan is er alleen plek voor echt voelen en echt leven. Ruimte voor weg dromen, ontspannen en loslaten van wat ik niet meer nodig heb.

Namasté, Paul

* * *

Na een persoonlijke sessie op 2 september 2015

Wat een Welkom!
Wat een Warmte!
In Licht, Klank, Kleur en Stem.
Precies op mij afgestemd
Dank voor het Maatwerk
Voor een zachte helende werking

* * *

Reacties op facebook na de Sound Experience Dance op 15 april 2015

chakradanceHet was een hele mooie avond. Een rijk gevoel om te mogen ervaren wat de verschillende trillingen van de muziek voor elk chakra doet. Het doet goed! Zowel het dansgedeelte als het ontspanningsgedeelte is heel fijn. Prettige meditatieve en tegelijk lichte sfeer en groepsenergie. Voor herhaling vatbaar en een aanrader.
Helmie Geven

Het was een fijne ervaring; veel dank Richard en Diana; Ik voelde me weer dicht bij mezelf, rustig en ontspannen; ben meteen mijn bed ingedoken bij thuiskomst en heb fijn geslapen. 

Mieke de Kroon

* * *

Na een individuele sessie op 23 maart 2015

Dank je wel Richard voor de fantastische Sound Experience. Ik kan het van harte aanbevelen. Voel de me herboren daarna... 

Annelies Aarts

* * *

Reacties op facebook na een Sound Experience met Gongmeditatie op 4 maart 2015

Het was mijn eerste keer en vond het een bijzondere ervaring.
Tintelingen, heel zacht, gingen door mijn lijf!!! ♥

Het was weer heel erg fijn!

Het was weer prachtig. Bedankt Rajk & Richard ♥

Super ervaring. Bedankt!

Was weer een fijne beleving

WOW! Wat een geweldige ervaring ♥

* * *

Medewerkers van Philips na een inhouse individuele sessie in februari 2015

klanktafelEen bijzondere ervaring. Bepaalde delen van het lichaam werden behoorlijk geactiveerd.

Ik vond het zeer ontspannend. Merkte ook wel dat ik verschillende reacties in mijn lijf voelde bij de verschillende chakra’s die “geactiveerd” werden door de klanken. Fijne ervaring.

Ik vond het geweldig, het was een heerlijke ervaring en voor mij was het een soort ontspanning en pijnbestrijding. Ik heb die dag geen pijn meer ervaren die ik normaal de hele dag wel heb.

Heel ontspannend en rustgevend.
Bianca van der Linden

De sessie op de Sound Experience klanktafel heb ik als een warm bad ervaren. De energiepunten in het lichaam worden in het licht gezet ondersteund door geluid en trillingen in de tafel. Het brengt zeker diepe ontspanning en wanneer je zelf bewust meewerkt en je aandacht op de energiepunten zet, wordt het een ware reis door de Chakra's. Ik beveel het eenieder aan. 
Evelyne Maaswinkel, Meditatiebegeleidster Project Fit Forward

* * *

Vandaag een ‘Life Alignment Sound Experience' gehad - door Suzie Ziener op 23 april 2014 

De avond van te voren probeer ik aan mijn oudste zoon André Van Mierlo uit te leggen wat ik de volgende dag ga doen, Ja iets met liggen en licht en klanken. Nou ja muziek en kleuren. En dat afgestemd op de chakra’s en met de muziek in 432 Hz stemming. Ja, hoe leg je dat uit? En zeker als je het nog nooit gedaan hebt. En eigenlijk zelf ook niet weet wat je er van moet denken. Ik zie hem bedenkelijk kijken, mijn oudste zoon. ‘Klinkt spannend en bijzonder mam’ zegt hij. Ja, ja, hij is wel beleefd, hij denkt waarschijnlijk wat een ‘wazige shit maar goed als jij dat leuk vindt mam’.

lekker geurtjeHet is bij Richard Hereijgers, hij heeft er een prachtige kamer voor ingericht. Richard is bijzonder en heel muzikaal. Ik mag hem graag. Maar hij is soms ook zweverig, in mijn ogen dan, over de Nieuwe Tijd, Multidimensionaliteit en Buitenaardsen. Dingen die me ver boven mijn pet gaan.

Een mooie kamer, mooi licht, lekker warm, het ruikt er lekker. Een behandeltafel in het midden. Een bank met de kopjes voor de thee er bij. Overal muziekinstrumenten. En indrukwekkende muziekinstallatie met boxen op, onder en zelfs tegen de tafel aan vast gemaakt. En Richard zoals altijd de rust zelf.

Ik klim onwennig op de tafel. Met kleren aan, dit soort tafels ken ik alleen ontkleed van massages. Geen idee wat ik er van moet denken, we zullen het zien. Nou ja, even lui liggen is altijd ontspannend. En de infrarode lamp boven me is heerlijk warm. En ach, het zal best fijn zijn. Ik ken het gevoel van geluid dat je lijf inkruipt van progrock concerten, en dat vind ik heerlijk. Hoe de muziek dan trillend langs je lichaam naar binnen gaat, de sensatie van de muziek versterkend. De kleurenlampen? Ach, ik heb mijn ogen dicht, dus dat zie je toch niet.

Als ik goed lig gaat de muziek aan. Binnen een paar tellen ben ik in totale ontspanning. Ver weg van de wereld. Helemaal in mezelf. En ook ver buiten mezelf. In de muziek. In het gevoel. Dat is snel! De ontspanning ken ik wel, maar zo snel? Nee dat echt niet!

En ja, hoe beschrijf ik de ervaring? Het is een totaal ervaring. Had ik niets verwacht van het licht, het schijnt toch een beetje door je oogleden. En de muziek die van alle kanten komt, mooie harmonieuze muziek. En dan de tafel die trilt en je lichaam zacht in beweging zet. Ik voel me overal geraakt. Heel alert, alle zintuigen wakker. Voel het zelfs in mijn lichaam. Zo nu en dan voel ik een zuchtje lucht. Komt er een geurtje voorbij. Is er een extra geluid. Wat een totaalbeleving, totaal ontspannen en toch alife and awakened in iedere cel. Voel het in me handen, het puntje van mijn neus, overal.

Als het voorbij is na een ½ uur voel ik me helemaal uitgerust en relaxt. Even voelt het als een gemis. Alsof je uit een 5D wereld opeens weer terug moet naar een 3D wereld. De wereld voelt ‘plat’. Maar mijn stemming is geweldig, ik ben relaxt én alert. En dat terwijl ik vandaag ongesteld geworden ben en dan totaal niet te genieten ben, vaak buikpijn heb en de wereld ondragelijk zwaar en moeilijk vind dan (mijn man vreest deze dag in de maand altijd). Ik geloof dat ik dit iedere maand nodig heb.

Dus… het is even niet goed te omschrijven hoe het is zonder meteen nogal meewarrig aangekeken te worden vrees ik. Maar het is heerlijk. Echt! En het goede nieuws is dat je in april en mei er nog gratis mee kan kennis maken!

kaarsje * * *

Na een individuele Sound Experience op 7 april 2014

Ik ben al een aantal jaren bezig met chakrawerk. Nog nooit heb ik zo duidelijk mijn eerste en tweede chakra ervaren als met deze Sound Experience. Het was een reis, diep, ontspannen en veilig. Ik voel me ontspannen en in balans. Heerlijk! Ik kan dit iedereen aanraden!

B.V.

 * * *

Hoi Richard, een kleine aanbeveling voor op je website, ik zou het liefst je website vol aanprijzingen neerzetten, heel bijzonder wat je deed en wat het me mij deed. Om toch woorden die er eigenlijk niet zijn te proberen neer te zetten heb ik iets wat een beetje lijkt op een gedichtje geschreven. Ik geloof dat dat wel weergeeft wat de soundhealing met me deed.

Liefs, Vera

Zwevend,

op de klanken van muziek

Dwaal ik naar binnen

 

Diep, diep in mij

voel ik de zachte trilling,

word ik wakker geschud;

In een diepe ontspanning

 

Warmte, diepgang, klank

Het raakt me,

roert me

Tot het diepst van m’n ziel

in reine kan komen

 

* * *

Ik heb leuke reacties gekregen van de deelnemers op de massagedag in Zuiderlicht op 16 oktober 2011, varierend van 'fijn', 'heel ontspannend', tot 'een hele bijzondere ervaring'.

* * *

instrumentenIk heb de Soundhealing massage als ontspannend, rustgevend en intens ervaren. Ik heb me overgegeven aan je massage, de muziek en de 'reis' in/met kleuren. Het was voor mij een bijzondere ervaring, er worden meerdere zintuigen tegelijk 'aangeraakt' en dat voelde voor mij verrassend intens, dankjewel!

Diana vd Biggelaar

 * * *

Graag wil ik Richard bedanken voor een bijzonder ontspannende ervaring met licht, geluid en massage. Bovendien met een zeer goed resultaat. Mijn rugklachten zijn na de eerste behandeling al zo goed als verdwenen.

Lieve groet van Chantal

* * *

Lieve Richard, als eerste wil ik je ontzettend bedanken voor wat jij en de bedding in mijn leven hebben gebracht. Ik kwam naar je healingworkshop en wist niet wat ik kon verwachten, maar ik weet wel dat het mij tot een heel ander mens heeft gemaakt. Een gelukkig mens. Ik heb er over na moeten denken hoe ik het het beste kan verwoorden en dit is het voor mij geworden: Als kind ben ik op deze aarde mogen komen en kreeg een huis, dat was schoon en opgeruimd. In de loop van de jaren ben ik gaan verzamelen net zolang totdat mijn huis vol met dingen stond, elk kamertje stond vol en het verstikte me, maar ik kon niets weg doen. Totdat ik bij jou was geweest en merkte dat van elk kamertje al een gedeelte was verdwenen. Nu staat het nog redelijk vol dus ben toe aan een hele schoonmaakbeurt. Maar helaas heb ik niet de kracht om dat alleen te doen, en zou het fijn vinden als jij mij daar bij helpen kon, zodat ik weer vrij door mijn huisje kan lopen. Want ik geloof in Engelen en voor mij zijn jullie Engelen op Aarde.

Dankbaar en Liefs, Trees Klinkhamer

* * *