Over Richard Hereijgers

Richard Hereijgers met hangdrumSinds 2005 heb ik een eigen praktijk Life Alignment waarin ik mensen coach in hun leven en loopbaan. Sinds 2010 maakt ook de Sound Experience onderdeel uit van mijn praktijk.

Muziek maken is altijd al een belangrijk deel van m'n leven geweest. Als kind leerde ik drummen en sinds m'n 17e levensjaar speel ik ook bas, gitaar en toetsen. Ik heb ook enkele eigen nummers geschreven en heb daarbij ervaren hoe muziek kan helpen om emoties te verwerken.

In mijn studie Werktuigkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven heb ik veel geleerd over trillingen, frequenties en geluid.

Rond 2001 deed ik enkele workshops op het gebied van healing en een cursus intuitieve massage, waarmee ik de eerste stappen heb gezet om mensen op energetisch niveau te gaan behandelen.

Ik heb grote interesse voor Multidimensionaliteit. Hogere dimensies, het communiceren met Gidsen, Engelen, Geascendeerde Meesters, Buitenaardsen en contacten met het Hiernamaals vind ik erg boeiend. Het is gebleken dat de Sound Experience hogere dimensies toegankelijker maakt.

Deze kennis en vaardigheden combineer ik nu met het creëren van muziek waarmee mensen kunnen ontspannen en naar binnen kunnen gaan. Voor individuele sessies heb ik een klanktafel ontwikkeld om de muziek optimaal binnen te laten komen.

Het geeft mij veel voldoening op deze wijze mensen te helpen met ontspanning, een bijzondere klankervaring te geven, beter in contact te komen met hun lichaam en een veilige ruimte te creëren waarin ontspanning en healing kan plaatsvinden.

Life Alignment logo