Sound Experience groepssessies

In deze Sound Experience gaan we klanken ervaren, met speciaal gecreëerde muziek in 432Hz stemming waarin de basistonen (behorende bij zeven chakra's) één voor één aan bod komen.

Na enige toelichting over Sound Experience, het verschil tussen 440Hz en 432Hz en een eventuele inleidende meditatie, ga je op een matje liggen en laat je de muziek over je heen komen. De muziek wordt aangevuld met klanken die intuitief ontstaan door het gebruik van kleine instrumenten en de stem. In een warm bad van klank kun je zo tot rust komen en je eigen innerlijke reis maken.

Dit leidt tot een diepe ontspanning en in de ruimte die ontstaat worden hogere dimensies toegankelijker.

Ik werk vaak samen met mooie mensen die hun kwaliteit aan de Sound Experience toevoegen.

* * *
 


Vrijdag 24 augustus: Sound Experience met klankschalen

Richard & NicoleDeze geef ik samen met Nicole Rutten van www.lifecoachplus.nl

Wij hebben elkaar gevonden in onze passie voor klank. De Sound Experience en de Klankschalen vullen elkaar heel mooi aan. Ook met onze drums en stemmen weten we op elkaar en op de groep af te stemmen en steeds weer een nieuwe verrassende ervaring te creëren.

Het is de bedoeling dat je even NIETS hoeft te doen, enkel liggen en ervaren/luisteren met je ogen dicht, of misschien wil je wel even spieken wat nou dat bepaalde geluid maakt. Voel je vrij en ontspannen.

In deze Sound Experience beginnen we met electronische klanken (432 Hz) en lichte toevoeging van klankschalen en trommels om van het basischakra naar het kruinchakra én nog één chakra hoger, je 8ste chakra te gaan.

Laat je daarna verder mee op reis nemen door de pure klanken van de klankschalen, onze stemmen en andere instrumenten. Deze ervaring leidt tot een diepe ontspanning waarin je weer helemaal tot jezelf kunt komen.

Een impressie:

 

  

Praktische gegevens:  
 Locatie De Verbindende Factor, Wettenseind 4 Nuenen
 Datum Vrijdag 24 augustus
 Tijd 20.00u - 22.00u (inloop 19.45 met thee)
 Bijdrage 22 euro (bij inschrijving met 2 personen 20 euro p.p.)
 meenemen niets nodig, matrassen e.d. zijn aanwezig
 Aanmelding

via richard@life-alignment.nl of via facebook
laatste moment: app of bel naar 06-51202215

 Maandag 27 augustus: Sound Experience - Ontdek en bekrachtig je Levensmissie

Ontdekken en Integreren van je Levensmissie
met de Life Alignment Sound Experience

LevensmissieDuidelijkheid krijgen over je Levensmissie is van onschatbare waarde, vooral voor hoogsensitieve personen. Het werkt door op alle levensgebieden, van loopbaan tot sociaal leven, maar ook op je energieniveau en gezondheid.

Ik ga er in mijn visie vanuit dat ieder mens op Aarde komt met een Levensmissie, een groter doel. Op het moment dat je geboren wordt ben je dit echter vergeten. In het leven heb je uitdaging deze missie opnieuw te ontdekken. In deze workshop gaan we aan de hand van de Creatiespiraal en de Chakra’s meer zicht krijgen op je eigen Levensmissie.

Tijdens de ’Life Alignment Sound Experience’ ervaar je een muzikale innerlijke reis door je Chakra’s. We maken via het Achtste Chakra contact met je Levensmissie en gaan deze via de 7 Chakra's integreren, zodat je met vertrouwen je Levensmissie kunt gaan verwezenlijken.presentatie

Met ondersteuning van de Chakratonen in 432Hz stemming krijgen de 7 chakra’s, via een reis van het Basischakra tot het Kruinchakra, de nodige aandacht en healing, waarna we het Achtste Chakra gaan activeren.

Via het Achtste Chakra, wat zich boven je hoofd bevindt, kun je contact maken met je Hogere Zelf. Zo kun je tijdens deze sessie informatie krijgen over je Levensmissie, het doel van je leven hier op Aarde.

Vervolgens maken we reis weer terug langs de 7 Chakra’s waarbij we je Levensmissie in de Chakra’s integreren, zodat je de kwaliteiten van elk Chakra kunt gaan inzetten om je Levensmissie te vervullen. 

Praktische gegevens: 

 Datum Maandag 27 augustus
 Locatie

De Heremiet, Begoniastraat 15,  Eindhoven

 Tijd 19.30u - 22.00u (inloop 19.15 met thee)
 Bijdrage 20 euro
 Meenemen niets nodig, matrassen en dekens zijn aanwezig

 Aanmelding

via richard@life-alignment.nl of via facebook

 
Vrijdag 31 augustus: Chakra Sound Experience

Chakra Sound ExperienceDe avond beginnen we met een introductie over de chakra’s. Welke elementen en thema’s staan centraal bij welke chakra’s. Welke oefeningen helpen je om zelf contact te maken met jouw chakra’s.

Vervolgens maken we een reis door de chakra’s met een Sound Experience. Hierin gaan we klanken ervaren, met speciaal gecreëerde muziek in 432Hz stemming waarin de basistonen behorende bij zeven chakra's één voor één aan bod komen. Je gaat op een comfortabel matras liggen en je laat de muziek over je heen komen. 

De muziek wordt aangevuld met klanken die intuïtief ontstaan door het gebruik van kleine instrumenten en de stem. In een warm bad van klank kun je zo tot rust komen en je eigen innerlijke reis door de chakra’s maken. Dit leidt tot een diepe ontspanning.  

Door bewust te worden van je persoonlijke reactie op klanken in en om je heen, kan ervaren worden welke chakra’s uit balans zijn en de nodige aandacht verdienen. Door verstand en gevoel te combineren, willen we je inspireren om meer in contact te komen met jouw chakra’s. Zo kan er healing plaatsvinden en dit bevordert de stroming van je levensenergie. 

Jannie is bewustzijnscoach en werkt met de energie van haar cliënten om hen inzichten te geven en bewust te maken van hun eigen innerlijke kracht. Daarnaast geeft zij workshops over de chakra’s om ook in groepsverband meer over de chakra’s te leren. 

Praktische gegevens: 

 Datum Vrijdag 31 augustus
 Locatie

De Heremiet, Begoniastraat 15,  Eindhoven

 Tijd 19.30u - 22.00u (inloop 19.15 met thee)
 Bijdrage 22 euro (bij inschrijving met 2 personen 20 euro p.p.)
 Meenemen niets nodig, matrassen en dekens zijn aanwezig

 Aanmelding

via richard@life-alignment.nl of via facebook

 


Donderdag 6 september: Sounding Voice Experience

Sounding Voice ExperienceBij deze Sound Experience gaan we samen klanken maken met onze stemmen. Een avond onderzoeken en experimenteren. Samen de tonen van je chakra’s zingen en de helende kracht van je eigen en andere stemmen ervaren. Eerst met ondersteuning van de Sound Experience muziek, een drum, een handpan en uiteindelijk alleen de pure stemmen.

Het gaat hier zeker niet om mooi kunnen zingen, het belangrijkste is bevrijding van je stem, je vrijer gaan voelen om je te uiten. Je eigen ruimte innemen, je eigen toon vinden in verbondenheid met anderen.

Praktische gegevens: 

 Datum Donderdag 6 september
 Locatie

De Heremiet, Begoniastraat 15,  Eindhoven

 Tijd 20.00u - 22.00u (inloop 19.15 met thee)
 Bijdrage 20 euro
 Meenemen eventueel een drum

 Aanmelding

via richard@life-alignment.nl of via facebook

 


 

Vrijdag 5 oktober: Sound Experience - Ontdek en bekrachtig je Levensmissie

ZuiderlichtIn deze Sound Experience gaan we klanken ervaren, met speciaal gecreëerde muziek in 432Hz stemming waarin de basistonen behorende bij de 7 chakra's één voor één aan bod komen.

Na enige inleiding ga je op een matje liggen en laat je de klanken over je heen komen. De muziek wordt aangevuld met klanken die intuïtief ontstaan met percussie instrumenten en stem.

We gaan van het basischakra naar het kruinchakra en weer terug. In een warm bad van klank kun je zo ontspannen, hogere dimensies verkennen, inzicht krijgen in je levensmissie en je eigen innerlijke reis maken. De Sound Experience eindigt met stilte.

Ik geef deze Sound Experience samen met Jopie Voesenek van praktijk Almonta, die je tijdens de sessie energetisch zal ondersteunen.  

Praktische gegevens:  
 Locatie

Zuiderlicht, Kloosterlaan 138a Breda

 Datum 5 oktober
 Tijd 20.00u - 22.00u 
 Bijdrage 20 euro
 Aanmelding

via richard@life-alignment.nl of via facebook

 


  Zaterdag 3 november: Sound Experience met Harp

met Harpiste Ellen Versney

Deze sessie geef ik samen met Harpiste Ellen Versney. Op een elektronische soundscape - speciaal gecreëerd door Richard op de tonen van de chakra’s in 432Hz stemming - zullen wij geïnspireerd improviseren op de Harp, diverse kleinere instrumenten en met onze stem. De Harp van Ellen staat voor deze gelegenheid ook in 432Hz gestemd.

Nadat de 7 chakra’s aan bod zijn geweest gaan we verder met de pure klanken van Harp, Hang, Hapi,... en het geven van healing. Voor diepe ontspanning van lichaam & geest, en healing van de chakra's. Een bijzondere belevenis!

 

Praktische gegevens:  
 Locatie

De Heremiet, Begoniastraat 15 Eindhoven

 Datum Zaterdag 3 november
 Tijd 20.00u - 22.00u (inloop 19.45 met thee)
 Bijdrage 22 euro (bij inschrijving met 2 personen 20 euro p.p.)
 meenemen niets nodig, matrassen en dekens zijn aanwezig
 Aanmelding

via richard@life-alignment.nl of via facebook
laatste moment: app of bel naar 06-51202215


Je bent van harte welkom! 

 Zuiderlicht  Sound Experience met Klankschalen Bij de Karpendonkse Plas 

Voor een overzicht van alle data: zie agenda